Cap de setmana amb els nens !

Si veniu a Mas Jonquer amb la familia hi ha alguns llocs que poden ser interessants per anar amb els nens durant el dia,avui anirem a un museu i a una explotació ramadera .... passeu, passeu que us agradarà.
És important començar amb un bon esmorzar i a Mas Jonquer hi ha molt per triar.
La primera parada la farem a  Mas Marcè, granja d´ovelles situada a Siurana. Quan és la temporada d´esquilar ovelles ensenyen a fer-ho, a preparar la llana, etc.., fareu un munt d´activitats on tota la familia disfrutarà, com aprendre a fer mató.
Com que per la tarda anirem a Figueres us suggerim dinar a Frankfurt Duran ( c/ Sant Pau de Figueres), tenen gran varietat d´entrepans i estan mooolt bons ;-)
Després d´un passeig per la ciutat podem visitar el Museu del Joguet a Figueres, pares i nens disfrutaran doncs hi ha moltes joguines, que a uns portaran bons records i els altres es sorprendran de lo diferent que eren els joguets abans.
I al sortir pararem per berenar un iogurt de llet d´ovella de Mas Marcè a on podem posar gran varietat de guarnicions com xocolata, fruites, etc..  , està just al devant del Museu.
Un dia complet per l´Alt Empordà !

Esperem que gaudiu molt !




Hoy os proponemos una salida con los niños cerca de Mas Jonquer, después de un buen almuerzo en el hotel, os sugerimos visitar una granja de ovejas,Mas Marcè donde aprendereis a esquilar una oveja, hacer mató y muchas otras actividades que a toda la familia, mayores y niños encantarán.
En Figueres podéis comer un delicioso bocadillo en Frankfurt Duran ( C/Sant Pau de Figueres) .
Un buen paseo por la ciudad y después visitar el Museo del Juguete en Figueres, a mayores y niños gusta, se encuentran gran variedad de juguetes que a unos traen buenos recuerdos y los otros se sorprenden de los objetos con los han jugado muchos niños.

Un día completo por el Alt Empordà !

Comentarios